Tači i Hoti: Nećemo dozvoliti da se dijalog vodi na tehničkom nivou

Bokojoker
24. Jul 2020.
Samo mi nije jasno ko će vas priznati?
Nikog nije briga da li vi nekog priznajte ili ne. Vi ste srpska pokrajina, trenutno protektorat i pod vojnom okupacijom Nato pakta
Tatic Mile
24. Jul 2020.
Ovi
Bokojoker
24. Jul 2020.
Neće smeti, čak i ako budu želeli
misterNO
24. Jul 2020.
Imate vi pravo na sve. Da je, kao što nije,neko bi trebao da se zapita odakle vama pravo da uopšte dajete takve izjave? Da je, kao što nije, neko bi trebao da prekine tehničke razgovore i kaže da dok sve ne demantujete što se rekli, nećemo uopšte da razgovaramo! Da je, kao što nije, neko bi trebao da pokaže jačinu, snagu, obraz države! Da je, kao što nije, neko bi trebao da ima rezoluciju Skupštine, odluku Vlade o čemu isključivo može da priča i šta može da prihvati! Pošto je ovako kako jeste, pošto je metereološka situacija takva da je velika magla a imamo situaciju da su neke ptice izgubljene...imate vi još pravo na sve!
Priznato nepriznato
24. Jul 2020.
Extra fraza "medjusobno priznanje" 😁
Samo jedna teritorija nije medjunarodno priznata institucionalno tako da moze sama sebe da prizna.
Bole zemunac
24. Jul 2020.
Zapad vas je iz vremena svoje potpune dominacije i stvorijo, ne zbog vas vec iz njihovih interesa. Kasnije je uvideo svoju gresku i postali ste im teret. Ali ne zele priznati svoju gresku i zato vas i pustaju da pricate bajke i da sanjate, jer ne znaju sta ce sa vama.
Prestanite da zavaravate svoj narod i da sirite mrznju.