Dagdelen: Berlin znao da je Tači povezan sa organizovanim kriminalom

Volkov
12. Novembar 2020.
Bravo za hrabrost i iskrenost. Nemacka Srbiji nikada nije bila prijatelj i nece ni biti, jer Srbija njihovu cizmu nikada nije podnosila. U EU nas zato nece ni primiti sto i nije tako bitno. Bitna je srbska sloga.
Ja
12. Novembar 2020.
Svi oni koji znaju treba i trebali su hapsiti sve te zlocince iz ovk a ne da setaju slobodno po slobodnim prostorijama i ubijaju svakoga pogotovo svedoke oni to svi znaju zasto im prepustaju slobodu i nesme se priznati kosovo i da nam stvaraju direknu teroristicku bazu to ce se i desiti ako ovako nastavljaju sa kriminalima ubicama monstruznim ubicama i dalje daju prava Balkan ce biti najstrasnija zemlja sveta e neka to znaju terorizam su vec sirili u celom balkanu bice jos strasnije ako se to tako nastavlja kosovo nesme ispasti u teroristicke ruke !!!
Ja
12. Novembar 2020.
Svi koji su priznali kosovo to je bila najveca greska i sad nije kasno mozete samo da hocete povuci sve te lazne illegalne vestacke lazne drzave tog nezavisnog kosova jer cete sav taj narod i narodu na celom balkanu bez obzira koje su vjere ili nacionalnosti sto tamo zive sve ponistiti !!!
Ja
12. Novembar 2020.
I nemate pravo i niste ga imali tudju zemlju otimati i sav taj narod tamo ponistiti vi ste svi tamo odgovorni ni vi necete da priznate neznam zasto to radite? ljudi su davna vremena dobro medjusobno bili!!!
Ja
12. Novembar 2020.
Narod nikad nije kriv kad se politika pogresno vodi tada se i narod buni a nemozese ni braniti jer pravda ne postoji i tako se neradi jer narod hoce da zivi na pravdi i na slobodi bez pravde nema ljudskosti nema srce ni duse bez pravde covek je nista zato se stvaraju kriminalci nepravde i lazi i bez pravde se nemoze ziveti i to je istina
Ja
12. Novembar 2020.
Pravda brani narod od kriminali od zla i nepravde zar nije to tako?!
Ja
12. Novembar 2020.
Ni ja nerazumem znaju da ubija i puste ga na slobodu kao i sve ostale koji oni svi tamo znaju zasto to radite?