Les: Za vreme Bajdena Zapadni Balkan postaje Eugoslavija, Beograd na čelu

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Ja
26. Novembar 2020.
Jer vi zelite da tamo vladaju teroristi da se umnozi terorizam u celom balkanu neko mora da sacuva narod i mir u tom regionu vi niste u pravu taj narod u tom celom balkanu moraju imati sigurnost ako to nema nece nikada biti mira bice samo kriminala i terorista !!!
Panajotovic
26. Novembar 2020.
A je l' ucio tebe neko kako se pise, kako se sastavlja recenica?
Vi srbi kao mirovnjaci samt za par godina vodiliste 4 rata
27. Novembar 2020.
Samt za par godina vi srbi mirovnjaci vodiliste 4 rata . Zbog vas je počeo i prvi sveski rat jer viste jadan narod ok volite tugj zemle da prisvojite. A vaša akademija nauka i krkva odma piše lažnu istoriju tako da nije čudo da negje pročitam da i jupiter nije vaš.
Ja
26. Novembar 2020.
Vi pricate samo o sebi za druge ne marite vidise i sta zelite!!!
Ja
26. Novembar 2020.
Mora tamo neko da sacuva mir i stabilnost tom narodu mnogo je i ponisteno zelite da se to opet ponovi?!!
Ja
26. Novembar 2020.
Narod treba da budu bezbedniji od kriminala od terorista to mislim nije potrebno nikome nije potrebno ni tom narodu sto tamo zive svako zeli mir pa i oni tamo !!!
Ja
26. Novembar 2020.
Oni znaju sta je njima bolje i potrebno jer oni zive tamo dosta su doziveli to svi znate dosta je bilo nepravde!!!
Mistik
27. Novembar 2020.
Jeste bilo nepravde, genocid, uništavanje svake infrasrukture , šola firmi, granatiranje mjesta i protjerivanje cjelokupnog nesrbskog naroda sa područja gdje je srbska akademija sa memorandumom označila za srpsko zemlu.
Ja
26. Novembar 2020.
Nemoze srbija da se odrekne kosova vi znate da su albanci ti teroristi i nemozese odrekne rusije oni su najbolje prijatelji zasto vam to toliko smeta?!!
Darko
26. Novembar 2020.
Srbija nece potpisati stolicu Kosovu u UN.Nikad.Kosmet je srce Srbije.
Drenica
27. Novembar 2020.
Koga briga šta će Srbija piše.....
Nostradamus
28. Novembar 2020.
Aha malo morgen
Koxhek
27. Novembar 2020.
Kosova je derzava ima sigurnost za sfima a teroristi su u serbiu
Opium
27. Novembar 2020.
Svi sanjaju po nocu, jedino srbi po danu !
Žiča 8 vekova
28. Novembar 2020.
Malo edukacije i usavrsavanje znanja bi vam svima dobro doslo. Kosovo, kao kao pokrajina u sastavu Srbije je prodata jos u 20-om veku. Marsal svima poznat po imenu Josip Broz Tito je mogao da ulozi veto na tu odluku njegove administracije ali nije hteo. Cinjenice jesu ali su javna tajna. Americi ide u prilog da podrzi Kosovo da bi usavrsili svoje vojne baze, takodje iz 20 veka. Bolje se zapitajte zasto se pravi ta unija na balkanu. Pogodili? Bravo! 😁 Migranti...
Sve zemlje ce vratiti migrante koje su prihvatili u jaku i samouverenu drzavu na Balkanu ili kvazi balkansku uniju. Na jednom mestu mogu da upravljaju njima. A ako se desi, kao sto hoce, Amerika opet ako bude zelela moze da izvrsi agresiju na isti taj Balkan samo pod izgovorom da je to teroristicka zajednica. Mi balkanci imamo tu nesrecu da se mrzimo medju sobom koja u prilog ide svima osim nama. Zao mi je sto ste jako siromasni u glavi u ovo ludo vreme i sto vam je dosta ustajanja protiv neprijatelja i zatvaranja ociju pred zlom koji nam prestoji. Raspitajte se malo... Aj zivi bili pa videli.