Kancelarija za KiM: Preotimanje tuđe kulture i falsifikovanje istorije je izneveravanje albanskih vrednosti

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Ja
04. Decembar 2020.
To treba da vidi svet kakav je taj narod tamo nemaju nikakvu kontrolu u toj zemlji samo lazi i kriminala illegalne i svega neispravno sta ovaj svet radi kad vide i znaju oni to treba da sprece i njihove verlinke lazi mesajuse tamo ubice i oni tamo sto ne pripadaju!!!!
Ja
04. Decembar 2020.
Kosovo je srpsko istorijsko pravo sto se nikad nemoze menjati ni zameniti i to svi znaju zasto prave takve lazi i nepravde?!!!
Ja
04. Decembar 2020.
Treba prvo da se uklone sve teroristicke lazi sve te ubice tamo inace nece biti nikad mira !!!
Ja
04. Decembar 2020.
Nista tamo njima ne pripada nije nista tamo njihovo niti je ikada bilo svi znaju i poznato je svima njihove teroristicke lazi to su njihove gluposti sto neznaju sta vise da lazu uvek kad je nesto da se sredi oni lupaju na lazi i provociraju to da im se zabrani to treba i medjunarodno pravo da ispravi njihove lazi i svega sto je illegalno nezakonito nepravedno i svega sto dobro ne rade da sprece te monstrume i njihove velike lazi tako se to ne radi i tako se to ne ponasa vidimo da nisu normalni i dokle ce to tako ?!!!!
Ja
04. Decembar 2020.
To je narod bez icega dobrog zli ljudi i zle namere imaju to je sve sto cele punih 20 godina rade sta ima tamo dobro da se vidi nista nisu radili tamo ceo vreme lazu besmislice misle illegalne nezakonite stvari rade i svet cuti sta radi taj svet tamo ako necete da se to na dobro resi sa pravdom i istinom zasto ste tamo i sta uopste radite tamo pustite narod da zivi u svojoj zemlju na miru!!!
Ja
04. Decembar 2020.
Sve sto je illegalno nezakonito neispravno to treba da se makne sa teroristicke strane to se nevaze oni tamo nemaju nikakav zakon !!!
Ja
04. Decembar 2020.
I medjunarodno pravo treba sve sto je nenormalno da pretvore na normalno jer tako nece niko da zivi mi nevidimo nista dobro osim nepravde ubice teroriste lazi illegalne nezakonite nevazece neispravne i svasta i svega sto nije dobro to svet vidi sasvim drukcije i ako je sve naopako vi tamo ponistavate ljudske zivote sa tim albanskim teroristima zasto to radite!!!!!
Ja
04. Decembar 2020.
Dok se sve teroristicke lazi i sve te njihove illegalne stvari i nepravde ne ociste nikad nece biti dobro i sve te ubice odakle ce da bude dobro kad su teroristi i ubice!!!!!