Cakoli: Odluke Vrhovnog suda i Izbornog panela prekretnica u političkoj istoriji Kosova

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Ja
13. Mart 2021.
Za manjinske zajednice vas sud se nevazi nista ni za srpsku listu i to necemo uvaziti to je narod pobedio za svoje pravo uz izbore i pobeda narodu za svoje pravo sto nece i nemozese ljudsko pravo ponistiti !!!!!!!
Miodrag iz Peći
13. Mart 2021.
Nigde u svetu se ne proveravaju glasačke liste već glasački listići koji su blanko. Zašto brinete za zastupljenost Srba kada glasovi za Srpsku Listu rastu aritmetičkom progresijom čak smo imali i višak glasova (oko 10.000) koje smo podelili onim koji su najviše stradali od albanskog nacional fašizma i rasisizma tj. Bošnjacima i Romima koje uoirno Albanci želeda asimiluju.
Rados
13. Mart 2021.
De ima pravda.Bile su velike manipulacije i.kradje glasova na izborima.Ali vrlo.malo.je otkriveno.
Vrhovni sud i PZP oni su pod kontrolom politicara tako da ima deputeta po 4 do 5 mandata koji ne zasluzuju da budu u Skupstini jer nisu nistacradili samo primali debele plate i velike privilegije i benificije imaju.
remzo
13. Mart 2021.
Kosovo je daleko od pravde i istine daleko od pravne drzave iako vi pokusavate da prikazete da je sve najbolje.Medjutim u praksi nije tako.Slozicete se i vi sigurno i puno drugi da u redovima deputeta ima onih koji osvajaju po 4 ili 5 mandat koji su i deputati i lideri svojih stranaka a koji su su se obogatili i stekli veliku imovinsku i matrijalnu korist.I ti isti deputati i dalje se nalaze u Skupstini.Dobijaju glasove od gradjana raznim obecanjima i manipulacijama a sve u cilju zarad svojih licnih interesa.Oni nisu nista uradili za birace koji ih gladaju rekao bih da su i naivni koji ne vide malo dalje.Takvim licima i deputetima nije mesto u Skupstini Kosova.Treba svim deputetima ministrima i ostalih da se ispita poreklo stecene imovine i ostvareni kapital i sve sto su stekli nezakonito da im se sve oduzme i krivicno gone.