Pahor: Protiv sam promena granica, podržavam proširenje EU

Poslednji Janjičar
16. April 2021.
Gospodine Pahor,

Mi smo na ovome portalu predložili IDEJU kako da sprečite da bure baruta ponovo ne eksplodira i odnese za sobom milione života nevinih ljudi na EX YU prostranstvu.

Hoćete li prihvatiti ovu IDEJU VI Predsednici zemalja sa prostora bivše SFRJ sve zavisi od od Vas, kao i od Vaših partnera iz EU.

Menjajte pamet, moral, i ostale vrline one unutrašnje a pre svega budite Humani jedni prema drugima, većine prema manjinama i obrnuto ...

Granice su se i tako promenile i za sobom nam ostavile stradanja, nevolje, mržnju, probleme a to znači da kasnimo prema EU.

Ako za dvadeset poslednjih godina nismo usoeli promeniti sami sebe, nadajmo se da ćemo se za sledećih dvadeset godina promeniti u pozitivnom smislu ...

Može biti ni do tada?

Da li smo srećni ili da li ste srećni, posle dvadeset godina svi Mi sa ovih prostora?

Podržite obespravljene, nemoćne, siromašne, grešne i ostale nevoljnike u ovim prljavim Igrama bez granica sa granicama na prostorima bivše nam zajedničke države.

Balkanska braća nisu u stanju da pomognu ove kategorije danas kada je relativno Mirno a tek kako bi pomogla ili spasila sve ostale ukoliko bi ovo bure baruta ( ne daj Bože ) ponovo eksplodiralo?

Bog neka Vam je u pomoći svima Vama sa prostora Balkana i šire ...

Lep pozdrav gospon Pahor in lepo se imejte v Deželi ...