Antić: Ko je Budžovi? Svako može da tvrdi da pripada "dardano-vanzemaljskim" korenima

Image CAPTCHA
Unesite karaktere prikazane na slici.
Lii
25. Jun 2021.
Bravo budjovi
Driton G
25. Jun 2021.
Za ovakvim nacional-socialist istoricarima puput Čedomir Antića moram podsetiti sledece:
Sto Kadare rece, Srbi veruju da upoznavanje sa svetom pocinje i zavrsava se sa njima i zatvore oci da ne vide da se pominju Albanci pod imenom Albanci i jedan od njihovih gradova, Albanopolis. u drugom veku u Ptolomejevim spisima.

Još je manje svestan je ovaj seoski pametnjakovic da su najveći svetski naučni autoriteti govorili o autohtonosti i ilirskom poreklu Albanaca. Između ostalih, naveo bih Nemce Gotfrida Lajbnica (1705), Johanna Thunmanna (1774), Rittera fon Ksilandera (1835), Franca Boppa (1850), Jakoba Fallmeraiera (1857), J. fon Hana (1870), Pola Krecnera (1896) ), Norbert Jokl (dvadeseti vek), Makimilian Lambertz (dvadeseti vek) itd., Da nastave sa Englezima Villiamom Leakom i Stevartom Mannom, Danskim Holgerom Pedersenom, Italijanom Angelom Masciem, Austrijancima G. Maier, H. Olbergom i R Šolta, Francuz A. Ducellier i mnogi drugi, da dođu do Hrvata Milana Sufflaia (Šuflaja) i Radoslava Katičića i Jugoslovena Aleksandra Stipčevića.

Prema tome, to NE DIRAJ!
grk
25. Jun 2021.
Budzovi istoricar ha ha ha moze samo koze da cuva na Orokletije nista vise.
Nema on veze sa istorijom on je Albanski nacionalista nista vise.Kosovo nema istoricare sve su to nepismeni i nesposibni ljudi
gogi
25. Jun 2021.
Ziveo Gazimestan 1389 god.Srpski simbol skobode.