Hodžić: U Klokotu Dudi Balje svi glasovi priznati, nama odbijeni

Adrijana Hodžić
Izvor: Kosovo Online

Predsednica Građanske inicijative Ujedinjena zajednica Adrijana Hodžić izjavila je za Kosovo Onlajn da je primila dodatak na odluku Izbornog panela za žalbe i predstavke, prema kojoj su predsednici Socijaldemokratske unije Dudi Balje u opštini Klokot svi glasovi priznati, a Inicijativi koju ona vodi odbijeni.

"U toku dana je naša opcija dobila dodatak prethodnoj odluci od strane Komisije za žalbe i predstavke, i zamislite paradoksa u opštini Klokot, gde je naša opština dobila 290 glasova. Opcija SDU je dobila 147 glasova. Sa novom odlukom, odnosno dodatkom prethodnoj odluci, mi smo danas obavešteni da su skoro svi glasovi vraćeni Dudi Balji, iako je to opština sa većinskom srpskom sredinom, a glasovi koji su dobijeni za Ujedinjenu zajednicu, za našu opciju, su i dalje anulirani“, rekla je Hodžić.

Ona je rekla da ne zna „po kojoj su formuli, po kom su pravilu sada u istoj opštini jednoj političkoj opciji bošnjačke zajednice svi glasovi priznati, a drugoj svi glasovi odbijeni“.

Ja
11. Mart 2021.
Oni sve lazu bilo im je krivo sto ste pobedili na izborima nista da ne uvazite jer su otimali vase pravo sa silom i nepravdom sto se i istina vidi i zato nesmete nista uvaziti jer su to njihove lazi !!!!!
Goca
12. Mart 2021.
Vi ste najbolji,naj

pravedniji,samo napred, istina ce izaci
na videlo!!!