Arlov čestitao Badnji dan i Božić, poželeo sreću, blagostanje i zdravlje srpskom narodu na Kosovu

Milorad Arlov
Izvor: © Kosovo Online

Predsednik banjalučkog Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov čestitao je Badnji dan i Božić srpskom narodu, njegovom preosveštenstvu episkopu raško-prizrenskom i kosovsko-metohijskom Teodosiju, monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima na Kosovu.

"Božić je praznik tolerancije, darivanja, porodičnog okupljanja, zajedništva i sreće u koji nas veže naš krst pravoslavni. Vama draga braćo i sestre na Kosovu i Metohiji želim da ga provedete u miru, sreći, zdravlju u krugu porodica i prijatelja, dočekate i pomolite se rođenju Isusa Hrista sina Božijeg u našim pravoslavnim hramovima poštujući mere i zaštitu sebe i najbližih", rekao je Arlov.

On je poželeo svima da ova godina donese sreću, blagostanje i zdravlje svom srpskom narodu.

"Posebna čestitka i radost srpskoj deci i mladima sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji verujući i nadajući se da ćete ove godine na leto u velikom broju doći u vašu Republiku Srpsku. Moramo se pomoliti i za spasenje naše srpske braće i sestara, njihove dece i svih drugih u Glini i Baniji, za njihove žrtve pogođene zemljotresom. Da im Bog podari snage, volje i zdravlja da izdrže jer ovih dana borave, noće i spavaju oni i njihova deca pod nebom po hladnom vremenuu u automobilima, prikolicama, kamp kućicama, kontejnerima", ukazao je Arlov.

nikolla
06. Januar 2021.
nije vas zmrzavao krst bajden sa albancima otopio napred kosovo