Elektrosever: Počinje ugradnja novih pametnih brojila u četiri opštine na severu

Elektrosever
Izvor: Gazeta Express

Kompanija "Elektrosever" počeće od sutra ugradnju novih pametnih brojila u četiri opštine na severu, kako je saopšteno, u cilju unapređenja usluge uz sigurno i pouzdano snabdevanje potrošača električnom energijom.

Zbog planiranih radova od 11 do 14 časova planirana su selektivna isključenja struje u Bosanskoj, Cetinjskoj i Ulici Kozara.

"Brojila će prvo biti ugrađena na lokacijama gde trenutno ne postoje, a zatim će biti zamenjena i ostala. Plan je da svih oko 25.000 potrošača u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok dobiju pametna brojila", poručuju iz ove kompanije.

Kako dodaju, cilj instalacije i zamene brojila je unapređenje usluge uz sigurno i pouzdano snabdevanje potrošača električnom energijom.

"Kompanija 'Elektrosever' se zahvaljuje potrošačima na razumevanju i poziva one koji nisu sklopili ugovor o snabdevanju da dođu u poslovnice gde mogu dobiti potrebne informacije, otkloniti sve eventualne nedoumice i potpisati ugovor koji im obezbeđuje stabilno snabdevanje električnom energijom po najpovoljnijim uslovima u regionu", navodi se u saopštenju.