Grdžaljiu: Pretpostavljamo da bi u selu Dren mogla da postoji masovna grobnica

Arsim Gerdžaljiu
Izvor: Ekonomia Online

Postoji pretpostavka da se u selu Dren, kod Zubinog potoka, nalazi masovna grobnica, gde je sahranjena takozvana "mitrovačka intelektualna grupa", piše Koha.

To je za potvrdio direktor Instituta za sudsku medicinu Arsim Grdžaljiu, koji je naveo i da već postoje rezultati satelitske pretrage i da iskopavanja mogu da počnu sledeće nedelje.

"Pretpostavljamo da postoji masovna grobnica u selu Dren, gde je, moguće je, sahranjena 'mitrovička intelektualna grupa'. Već imamo najnovije rezultate satelitske pretrage i verujemo da sledeće nedelje možemo da započnemo iskopavanja", rekao je Grdžaljiu.

Grdžaljiu je dodao i da u Institutu očekuju satelitske snimke sa nekoliko drugih lokacija u Srbiji.

Roki
26. Avgust 2021.
A sta je gospodine sa masovnim grobnicama na Kosovu koji najmane ima oko 10 zasto ne dozvoljavate da se vrse iskopavanja zasto krijete nego se iskopavanja vrse samo u Srbiji.Tacno je da su Srpske snage cinile zlocine ali IVK je pravio zlocine nad Srbima Romima i ostalima.Treba sve prekopati i proveriti svuda gde se sumnja i na na Kosovu.i u Srbiju a ne samo u Srbiji.Samo tako se mote dodji di pomirenja i suzivota opet izmedju Srba i Albanaca.Bez toga nema nista.