Hodžić: Bajram nosi univerzalnu simboliku dobrog

Adrijana Hodžić
Izvor: Opština Severna Mitrovica

Zamenica gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodžić, čestitala je danas građanima muslimanske veroispovesti i velikodostojnicima islamske zajednice na Kosovu Ramazanski Bajram, sa željom da simbolika ovog velikog praznika ‘pomirenje i povezivanje’ bude put kojim će koračati svi građani.

“Želim da univerzalna simbolika dobrog koju nosi Bajram bude nadahnuće za svaki naš naredni dan, mesec, godinu”, navela je Hodžić u čestitki.

Dodala je da su ‘bajramski blagdani’ prilika da se podsetimo da nikada ne smetnemo s uma večne i neprolazne vrednosti ‘suživot, humanost i pravdu’.

“Neka minuli ramazanski post podseti da se samo ličnim požrtvovanjem može doći do najplemenitijih stvari i ostvarenja na mnogim poljima. Podelimo radost Ramazanskog bajrama sa svojim komšijama i prijateljima, uz želju svima da praznik dočekamo u zdravlju, čiste duše i punog srca, neprestano šireći ideju mira i solidarnosti”, poručila je Hodžić.

Poslednji Janjičar
12. Maj 2021.
Svima onima koji Slave ovih dana po Njihovom Duhovnom Ubeđenju Praznik koji se zove Ramazanski Bajram pa i Vama gospođo Hodžić želimo Mirne Praznike.