Mehaj: Uskoro će KBS biti opremljen savremenim oklopnim vozilima

Armend Mehaj
Izvor: Facebook

Kosovski ministar odbrane Armend Mehaj saopštio je da će Kosovske bezbednosne snage uskoro biti opremljene savremenim oklopnim vozilima iz Turske.

„Uskoro će ova taktička oklopna vozila, zajedno sa platformom za naoružanje i opremom potrebnom za misije, biti veoma važan deo sistema naših vojnih sposobnosti“, naveo je Mehaj, koji boravi u poseti Turskoj, u objavi na Fejsbuku.

Istakao je da oklopna vozila imaju izuzetno visoke tehničke i taktičke karakteristike kao i izuzetnu pokretljivost, kao i to da pružaju vrlo visoku balističku zaštitu od mina i da imaju povećanu nosivost i zapreminu.

 

mark
19. Avgust 2021.
bravo ministar od kad si ministar samo oruzje kupis bravo marince 100 oklopne vozile topovi hamvi hameri m1117 sa raketni sistem sad vuran 14 sa svim raketni sistem dronovi sve bravo meja samo oruzje nista drugo imamo los i zlo neprijatel bravo napred vojsko
mili
19. Avgust 2021.
bravo samo ovo treba ovakve multifunsionalne oruzje moderno bravo
Volkov
19. Avgust 2021.
U zabludi si, vojska je toliko jaka koliko joj ekonomija dozvoljava, a vasa ekonomija je crna rupa i takva vam je i nazovi vojska. To sto su vam poklonili sluzice za nisansko vezbanje srpske vojske.
mark
19. Avgust 2021.
kakva ekonomiju bre ima serbija sa plazmama i rosu voda a sva sto proizvodi na serbiju sad i na kosovo proizvodi sta tu keksi i mnogo ovi bezveze nemojte budi smesni da kosovo jos jedan put stavi taksu vi ztvorite fabrike 20 milijard imate budzet sa 5. 2 miliona stanovnika 10,000 vijnika bezali od vojske sto nema platu i to profesionalni a kosovo stvarno ima 2, 5 milijard sa 2 miliona stanovnika ali za vas smo boss vas narod nema ni cigare da pije ovde gradi svaki dan vila i sve nove fabrike sva sta niste videli kosovo kako ide napred sad i vojska za vas smo boss i to big boss
jani
19. Avgust 2021.
serbska ekonomia haha zivite od donacije evrope donacije oruzje rusije i kine sve sto gradi na serbiju su kineske robe i donacije gledaj bre narod nema nista na ruke bre jedna kuca na celinu gradove serbije je 6 hiljada evro ista na kosovo kupimo 200.000 to je ekonomija a ne prazne price
Lii
20. Avgust 2021.
Bravo Armend Mehaj bravo kbs
Neobavesten
21. Avgust 2021.
🤣🤣🤣 ne zna se ko je smesniji ovaj ministar ili ovi sto pisu ove komentare . Procice te kao Avganistanska vojska za tri dana ima da bude sve gotovo . Polako samo zivi bili pa videli .