Ministar Rakić posetio stanovnike „Mašinskog parka“ u Kosovu polju i obećao pomoć

Goran Rakić.jpg
Izvor: Kosovo Online

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić, posetio je danas i razgovarao sa srpskim porodicama koje žive u ”Mašinskom parku” u Кosovu Polju o tome na koji način može Ministarstvo za zajednice i povratak i on lično da pomogne u rešavanju brojnih problema sa kojima se suočavaju.

Ministar je prilikom razgovora sa meštanima ”Mašinskog parka” da oni nisu, niti će biti zaboravljeni jer je svaki Srbin na Кosovu podjednako važan.

”Ovde sam danas kako bih razgovarao sa vama. Svako od vas je za mene podjednako važan i zbog toga mi je važno da čujem koje probleme imate kako bi zajedno tražili rešenja za njih. Voleo bih da možemo sve odjednom da rešimo, ali sami znate da je to nemoguće, zato ćemo zajedno odrediti prioritete kako bi doprineli boljim uslovima života svih vas i ubrzano radili na njihovoj realizaciji”, rekao je ministar Rakić.

Ministar je tokom razgovora sa stanovnicima ”Mašinskog parka” istakao da je važno da u ovim teškim vremenima budu uporni u nameri da ostanu ovde jer je borba za ostanak i opstanak zajednički cilj svih.  

Stanovnici "Mašinskog parka", nisu skrivali zadovoljstvo zbog posete i ponuđene pomoći ministra Rakića.