Rakić: Počelo asfaltiranje puta Tresava–Bare

Asfaltiranje puta Tresava - Bare
Izvor: Ministartsvo za zajednice i povratak

Trudimo se da ljudima olakšamo svakodnevni život, znam da je ovo korak u tom pravcu, poručio je ministar za zajednice i povratak Goran Rakić, po početku radova na prvoj fazi asfaltiranja puta Tresava–Bare u opštini Leposavić.

Reč je o projektu koji je predviđen potpisanim memorandumima između Ministarstva i opština na severu Кosova. U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da se na trasi ovog puta nalaze zaseoci Trebice, Manase, Jazovići, Cvetkovići, Rikovo, Matovići, tako da će, poručuju, ovaj put meštanima koji žive u navedenim mestima umnogome olakšati život i obavljanje svakodnevnih poslova.

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić je po početku asfaltiranja ove deonice puta istakao da će Ministarstvo za zajednice i povratak realizovati sve planirane projekte.

"Izuzetno sam srećan što je danas započeta prva faza asfaltiranja ovog puta. S obzirom da se trudimo da ljudima olakšamo svakodnevni život, znam da je ovo korak u tom pravcu. Deonica koja se radi u prvoj fazi nije velika po dužini, ali je i te kako značajna za veliki broj ljudi koji žive u ovom delu opštine Leposavić", rekao je Rakić.

Iz Opštine Leposavić ističu da je svaki realizovan infrastrukturni projekat u ovoj opštini od izuzetnog značaja, a gradonačelnik Zoran Todić je ministru Rakiću zahvalio na veoma dobroj saradnji.