Novosti: Prostorije opštine Leposavić koriste za drogiranje u društvu Radomirovića

Kokain, Leposavić
Izvor: Telegram/Bunker/Printscreen

Na društvenim mrežama objavljen je novi kompromitujući snimak nastao u zgradi opštine Leposavić. Na njemu se vidi Dragan Aksentijević kako koristi narkotike, dok mu društvo pravi zamenik ministra u Vladi Kosova Radoica Radomirović, prenose Novosti.

"Na video-snimku koji je nastao u podrumu opštine Leposavić razgovetno se čuje Radoica Radomirović, u čijem društvu se vidi Dragan Aksentijević koji više puta šmrče kokain i jasno poručuje svom šefu da se drogiraju", piše ovaj portal.

Muškarac sa snimka potom se obraća Radomiroviću: "Ja volim da sednemo ja, ti 'fejs tu fejs', da uzmemo malo kokaina, malo da se opičimo, da se klepimo malo...".

"Time jasno signalizira da se i Radomirović drogira", prenose Novosti i dodaju da se ista osoba potom pohvalila "da ga zajedničko drogiranje preporučuje i za višu funkciju u opštini".

"Mogu da budem za dve godine i savetnik", kaže on.

Na društvenim mrežama više puta su se pojavljivali razni snimci koji kompromituju Radomirovića i dovode ga u vezu sa paljenjem automobila i otimanjem stanova za socijalno ugrožene u Leposaviću, ali i pomaganjem Kosovskoj policiji u hapšenju Srba.