Opština Severna Mitrovica pomagaće OŠ "Sveti Sava" i sledeće godine

Milan Radojević i Adrijana Hodžić
Izvor: Kosovo Online

Gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević posetio je Osnovnu školu “Sveti Sava” gde je sa direktorom Miloradom Jovanovićem razgovarao o dosadašnjoj saradnji i podršci koju je lokalna samouprava pružala deci i nastavnom osoblju te škole, saopštio je kabinet gradonačelnika. 

Sagovornici su se saglasili da u cilju efikasnijeg funkcionisanja škole ovakav vid saradnje treba da se nastavi i u narednoj godini. Sa Radojevićem je u poseti školi bila i zamenica gradonačelnika Adrijana Hodžić.

Navodi se da su 2021. godini za OŠ "Sveti Sava" realizovani zahtevi koji se tiču pre svega fizičke kulture i muzičkog obrazovanja. 

Pribavljeni su neophodni rekviziti za obavljanje fizičkih aktivnosti u sali kao i van nje. Osim toga, obezbeđena je vredna oprema za potrebe muzičkog kabineta (klavijatura, stalak za mikrofon, bežični mikofon, aktivni zvučnici, širokopojasni mikrofon, veb kamere, projektori, mini linije, UPS uređaji, štampači, klima uređaji). 

U cilju održavanja higijene i obezbeđivanja sterilnog prostora za đake, znatne količine potrošnog higijenskog materijala su takođe dostavljene školi.