Opština Severna Mitrovica uručila pakete pomoći socijalno ugroženim porodicama

Humanitarna pomoć za socijalno ugrožene porodice
Izvor: Opština Severna Mitrovica

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević, u pratnji zamenice gradonačelnika Adrijane Hodžić, uručio je humanitarnu pomoć socijalno ugroženim porodicama, u vidu prehrambenih proizvoda i higijenskih sredstava.

“U ovoj teškoj situaciji, kada se građani suočavaju sa koronavirusom, gde je svaka pomoć dobrodošla, uspeli smo da pružimo neophodnu pomoć socijalno ugroženim porodicama na teritoriji našeg grada.Pomoć je obezbeđena preko NVO “Eko – Protekt”, uz finansijsku podršku UNMIK-a. Današnja akcija je pokazatelj da saradnjom i zajedničkim naporima možemo da izađemo iz ove velike i teške krize. Opština Severna Mitrovica će se truditi da i narednom periodu pruži pomoć svim građanima, kojima je ona neophodna. Zahvaljujem se svima koji su podržali ovu akciju,“ rekao je gradonačenik Severne Mitrovice Milan Radojević.

Zamenica gradonačenika Adrijana Hodžić se zahvalila svima koji su podržali ovu akciju i pozvala je sve potencijalne donatore da nastave sa ovakvim aktivnostima, jer to je jedan od konkretnih načina da pokažemo zajedničku zabrinutost i odgovornost, ali i brigu prema socijalno najugroženijim kategorijama našeg društva.