Opština Severna Mitrovica uručila posteljine i peškire za mališane PU "Danica Jaramaz"

Donacija peškira i posteljina za PU Danica Jaramaz
Izvor: Opština Severna Mitrovica

Čelnici opštine Severna Mitrovica Milan Radojević i Adrijana Hodžić uručili su danas rukovodstvu Predškolske ustanove "Danica Jaramaz" pomoć u vidu 200 kompleta posteljina i peškira.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević je rekao da pomoć potvrđuje spremnost lokalne samouprave da odgovori na potrebe svih obrazovnih institucija, uključujući i PU "Danica Jaramaz", zarad stvaranja boljih uslova za prijatniji boravak i lepše odrastanje mališana.

Da je namera Opštine da ostane na visini zadatka i ispuni sva obećanja i obaveze, a sve sa ciljem da sve obrazovne insitucije spremno dočekaju novu školsku godinu, potvrđuje i zamenica gradonačelnika Adrijana Hodžić.

"Današnja poseta ima za cilj da unapredi boravak dece u ovoj ustanovi. Кoristim priliku da najavim da će pred početak nove školske godine ova ustanova dobiti i znatne količine zaštitnih maski i dezinfekcionog materijala kao znak predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa", poručila je Hodžić.

Zahvalnost za dosadašnju pomoć, ali i spremnost za nastavak uspešne saradnje u budućnosti, čelnicima opštine Severna Mitrovica prenela je direktorica PU "Danica Jaramaz" Gorica Marinković.