Izboden muškarac u centru Gračanice

Gračanica-Kosovo Online
Izvor: Kosovo Online

Ispred policijske stanice u Gračanici danas je u kasnim popodnevnim časovima izboden muškarac M. Đ. star 49 godina, prenosi RTV Gračanica.

Prema nezvaničnim informacijama, on je teške telesne povrede zadobio posle prepirke, a nakon toga hitno je primljen na odeljenje hirurgije gde se njegovo stanje prati.

Na hiruršku kliniku КBC Priština u Gračanici primljen je povređeni star 49 godina, prema informacijama kojima trenutno raspolažemo povrede je zadobio u tuči. Radi se o povredama koje je zadobio oštrim predmetom u predelu leđa, zatim, tupim povredama koje je zadobio u desnoj strani grudnog koša, frakturi desne podlaktice i povredi desnog oka”, rekao je direktor KBC u Gračanici dr Bratislav Lazić.

Pacijent je u stabilnom stanju nakon sprovedene dijagnostike, pod konstantnim je praćenjem i u skladu sa razvojem dalje kliničke slike, dežurna ekipa hirurške klinike će reagovati, dodao je Lazić.

Pripadnici kosovske policije su izvršili uviđaj, ali više detalja o ovom slučaju nisu saopštili.

RTV Gračanica je javila da je njega danas napao Albanac.

Ja
23. Oktobar 2020.
Da se spreci te albanske teroristicke silne ljude navikli su da ubijaju pljackaju svakoga maltretiraju i te granice vise da ne postoje izmedju kosova i albanije to je i taj razlog sto se terorizam jaca u njih nema poverenja!!!
Ja
23. Oktobar 2020.
Da te granice albanije i kosova da ne budu vise slobodne !
Ja
23. Oktobar 2020.
Da se sprece albanski teroristi da se zabrani i da se ove stasni incidenti i svega toga vise ne desi i te granice kosova i albanije da ne budu vise slobodne povecavase terorizam !!!!!
olga
23. Oktobar 2020.
Ovo je strasno I NIJE PRVI PUR DA ALBANCI NAPADNU SRBINE ,setimo se ubijenog tinejdzera u trafici.OVDE TREBA ZATVORITI PUT KROZ GRACANICU ,NAPRAVITI PUT KOJI KOJI ZAOBILAZI ,IMA TOLIKO PROSTORA A NE KROZ TAKO ZGUSNUTO NASELJE DA PROLAZI TAKO RECI AUTO-PUT ,I TU SRBI NORMALNO NISU SLOBODNI NEMOZE DA SE PREDJE PUT OD VELIKE FREKVENCIJE VOZILA ,KOJA GRAVITIRAJU PREMA GNJILANSKOM OKRUGU. SRBI BUDITE UPORNI U RESAVANJU OVOG VELIKOG PROBLEMA I PREKO VISIH FORUMA I VAN SRBIJE