Privedena tri napadača na srpskog mladića, jedan od ranije na poternici

Napadnuta ekipa RTV Puls u Severnoj Mitrovici
Izvor: N1 Info

U Severnoj Mitrovici u ulici Knjaza Miloša u ranim jutarnjim časovima, tri mladića fizički su nasrnula na M.D. (21) srpske nacionalnosti, navodi se u saopštenju policije.

"Policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici prijavljeno je 17.08.2021. godine u 1:10 časova, da su tri, u tom trenutku NN osobe napale kosovskog Srbina M.D. (rođenog 2001. godine) i nanela mu povrede na ruci i u predelu oka", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je M.D. pebačen u KBC Kosovska Mitrovica, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede i da je "zadržan na odeljenju hirurgije, radi dalje opservacije".

U sklopu istrage i rasvetljavanja slučaja policijski službenici Istražne jedinice Mitrovica-Sever priveli su tri osobe i preduzimaju se sve neophodne mere i radnje na daljem otkrivanju i indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja predmeta tužilastvu.

"Jedna od privedenih osoba je kosovski Albanac E.A. (rođen 1984. godine) koji se nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora", navodi se u saopštenju i dodaje da je dalja istraga u toku.