Danica Crnogorčević: Radujem se učešću u "Akordima" u Lešku

Danica Crnogorčević
Izvor: Facebook, Leposavić portal

Tradicionalna manifestacija pod nazivom "Akordi Leška - prvi glas ibarske doline" održaće se u petak 22. jula na terenima OŠ "Stana Bačanin" u Lešku, na kojoj će gost biti pevačica etno i duhovne muzike Danica Crnogorčević.

"Prvi put dolazim u Lešak na manifestaciju Akordi i jako sam srećna zbog toga, jer je prestižna manifestacija koja se održava dugi niz godina i nastavlja svoju tradiciju uprkos teškim okolnostima. Drago mi je da ću bar jedne godine biti deo toga, i naravno da ću podržati sve takmičare te večeri", rekla je za Leposavić portal Danica Crnogorčević.

Crnogorčević je naglasila da se mnogo raduje dolasku na Kosovo, "da zajedno sa srpskim narodom zapevamo i oplemenimo naša srca lepom pesmom"

"Jako sam srećna što ćemo deliti pesmu, a želela bih da istaknem da ću 28.avgusta u Leposaviću održati i duži koncert sa mojim orkestrom za Sveto-Gospojinski sabor i to će biti poklon koncert za naše ljude na КiM", istakla je Crnogorčević.

Na manifestaciji Akordi Leška takmičiće se pevači amateri iz opština koje se nalaze na obalama reke Ibar, a gost večeri je Danica Crnogorčević.

Organizator manifestacije je Centar za kulturu "Sava Dečanac" iz Leposavića.