Gračanica: Šubarić obišla radove na asfaltiranju puta kroz Sušicu

Ljiljana Šubarić obišla radove u Sušici
Izvor: Opština Gračanica

Kroz Sušicu je danas asfaltiran put dužine 800 metara, čime su meštani tog sela u opštini Gračanica, dobili potpuno obnovljen put kroz selo.

Kako je objavljeno na sajtu opštine Gračanica, radove je obišla predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić u pratnji direktorke za urbanizam Aleksandre Đekić i direktora javnih službi Vladice Trajkovića.

"Srećna sam i prezadovoljna sa svakim asfaltiranim metrom, jer znamo da to znači našim građanima i zato smo i ove godine izdvojili značajna sredstva. Naša je želja da u svim mestima imamo sređenu infrastrukturu, asfaltirane puteve i ulice, sve ono što će našim građanima olakšati život", kazala je Šubarić.

Tokom obilaska radova, Šubarić je sa okupljenim meštanima razgovarala o tome koliko im znači rekonstruisani put.

Kako se navodi, meštani Sušice nisu krili zadovoljstvo zbog novog asfalta i što će se sada mnogo bezbednije kretati kroz selo, napominjući da su radovi bili preko potrebni, s obzirom da je stari asfalt bio dosta oštećen i sa puno rupa.

"Asfaltiranje puta kroz Sušicu deo je dugoročnog projekta Izgradnje, rekonstrukcije i asfaltiranja lokalnih puteva. Kroz taj projekat već su asfaltirane prioritetne ulice u nekoliko sela", rekla je Đekić.

Put kroz Sušicu jedan je od prometnijih, koji Gračanicu, preko tog mesta, povezuje sa Gornjom i Donjom Guštericom. Tako će meštani Sušice, ali i svi oni koji taj put koriste, tu prolaziti udobnije i sigurnije.