Počelo asfaltiranje Ulice Nemanjića i puta za Mali Zvečan

Asfaltiranje puta u Zvečanu
Izvor: Opština Zvečan

Počelo je asfaltiranje Ulice Nemanjića i puta za Mali Zvečan u Zvečanu, a zahvaljujući sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju, svi radovi bi trebalo da budu završeni u ugovorom predviđenom roku, saopštila je Opština Zvečan.

Reč je o deonici čija je dužina 1,78 kilometara, a prosečna širina pet metara, koja je jedna od najfrekventnijih u naselju budući da predstavlja vezu sa pristupnim putem za naselje Mali Zvečan.

Ulica i pristupni put dotrajali su zbog nedavno završenih radova na rekonstrukciji infrastrukturnih vodova, kao i svakodnevnog kretanja građevinske mehanizacije.

Predsednik Opštine Zvečan Ivan Todosijević je naglasio, da će rekonstrukcijom ulice Nemanjića i puta za Mali Zvečan biti olakšan saobraćaj i transport za sve građane Zvečana.

Kako je rekao, to nije kraj, već će se opština potruditi da i u narednom periodu nastavi ulaganje u lokalnu i putnu infrastrukturu.

"Navedene deonice su samo jedan od infrastrukturnih projekata koje opština planira realizovati i na taj način će bitno doprinieti ekonomskom i društvenom razvoju našeg grada i naše opštine Zvečan", poručio je Todosijević.