Gračanica: Uređen školski teren u Kišnici

Školski teren Kišnica
Izvor: Opština Gračanica

Odeljenje za omladinu i sport opštine Gračanica uredilo je školski teren u Kišnici, gde je postavljena nova košarkaška tabla sa obručem i mrežicom, sanirana je zaštitna ograda iza golova, obeležen i od rastinja očišćen teren, saopštilo je opštinsko odeljenja za omladinu i sport u opštini Gračanica.

To je urađeno na inicijativu predsednice opštine Gračanica Ljiljane Šubarić i u saradnji sa JKP "Ekologija", navodi se u objavi na sajtu opštine.

Prema rečima direktora odeljenja za omladinu i sport, Dušana Cvejića, opština Gračanica nastavlja da brine o svojim najmlađim sugrađanima, a jedan od prioriteta je i ulaganje u sport, kako bi im omogućili dobre uslove za druženje i zdrav život.

"Do kraja godine uredićemo sva sportska igrališta u našoj opštini. Deca i omladina su nam najvažniji, oni su naša budućnost i siguran sam da će im uređena igrališta mnogo značiti, pre svega kao dobra prilika da u svom mestu mogu da se okupljaju i provedu bezbrižne dane uz mnogo zabave", kazao je Cvejić.

Cvejić je kazao da će se obnavljanje igrališta i terena nastaviti u kontinuitetu, te da će do kraja godine sva biti uređena.

Podsetio je, da je nedavno uređen sportski teren u Gornjoj Gušterici.