Šubarić pozvala ljude dobre volje da podrže humanitarni turnir u malom fudbalu

Mali fudbal
Izvor: Opština Gračanica

Rukovodstvo opštine Gračnica, na čelu sa predsednicom Ljiljanom Šubarić, podržalo je dobrovoljnim prilozima humanitarni turnir u malom fudbalu koji se danas i sutra održava na Sportskom kompleksu „Dragan Džajić“ u Gračanici.

Turnir pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica, organizuju Škola fudbala „28. jun“ i organizacije „Srbi za Srbe“ i „Trojka iz bloka“, a učestvuju mladi fudbaleri iz osam škola fudbala. Sav prihod sa turnira biće uplaćen na račun humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Šubarić je organizatorima i učesnicima poželela uspešan turnir i tom prilikom im zahvalila na humanosti. Ona je pozvala sve ljude dobre volje i velikog srca da podrže ovu, ali i slične akcije u budućnosti.

„Smatram da je neophodno da u ovom društvu punom izazova pre svega pokažemo brigu jedni o drugima i pokažemo koliko smo solidarni i humani. Nadam se da ćemo prikupiti dovoljno sredstva koja će nekome pomoći i biti od koristi“, kazala je Šubarić.

Ona je dodala da je Opština Gračanica uvek pružala podršku humanitarnim akcijama i da će to da čini i ubuduće.

Direktor odeljenja za omladinu i sport Dušan Cvejić je domaćinima turnira – Školi fudbala „28. jun“ uručio deset fudbalskih lopti, koje će im služiti za održavanje treninga.

Turnir u malom fudbalu biće nastavljen sutra.