Upis na celodnevni boravak u PU "Danica Jaramaz" počinje u ponedeljak

PU Danica Jaramaz - obdaniste
Izvor: Facebook/PU Danica Jaramaz

Iz Predškolske ustanove „Danica Jaramaz“ u Severnoj Mitrovici saopšteno je danas da će u ponedeljak početi upis dece svih uzrasta na celodnevni boravak.

U saopštenju se navodi da će se, zbog epidemije izazvane koronavirusom, upis vršiti telefonskim putem i elektronskom poštom do 30. juna.

„Upis će se vršiti svakog radnog dana u periodu od 9 do 13 sati na broj telefona 028/422-868 i putem mejla: [email protected]. Tom prilikom potrebno je dostaviti ime i prezimene deteta i oba roditelja, datum rođenja i matično broj deteta, kao i adresu stanovanja.

Za one koji žele da se prijave elektronskim putem to mogu učiniti preuzimanjem aplikacije na adresi https://drive.google.com/open?id=1bLszlCPySic__-NpOo2V-4SEК3t8ebTW i poslati na mejl: [email protected]“, saopšteno je iz ove ustanove.

U obaveštenju se još dodaje da je, nakon ukidanja vanrednog stanja, neophodno dostaviti sledeća dokumenta:

  • IZVOD IZ MATIČNE КNJIGE ROĐENIH (original ili fotokopija overena)

  • POTVRDA DA JE DETE ZDRAVO I REDOVNO VAКCINISANO (dečiji dispanzer izdavaće avgusta meseca)

  • POTVRDA RODITELJA O RADNO-PRAVNOM STATUSU (potvrda o radnom odnosu)

  • ZAHTEV ZA PRIJEM DETETA (jedan primerak) i UGOVOR O КORIŠĆENJU USLUGA (dva primerka)

Iz ove ustanove poručuju da se nepotpuna i neblagovremeno dostavljena dokumentacija neće uzimati u razmatranje.

Posebno je naglašeno da je za decu mlađu od 15 meseci života, potvrdu o redovnoj vakcinaciji nephodno doneti tek pri polasku u vrtić.

Ustanova će za ovaj uzrast dece primati dokumenta za upis bez potvrde, ali ukoliko se naknadno ne dostavi potvrda o vakcinaciji dete neće biti primljeno, navodi se u saopštenju.