Beriša: Kosovo nije izgubilo ni Prvi ni Drugi svetski rat, "non pejper" nas vodi u novi sukob

Beka Beriša
Izvor: Reporteri

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova Beke Beriša upozorava da bi promena granica na Zapadnom Balkanu, kako je navedeno u "non pejperu“ koji je objavila Koha, a koji uključuje Kosovo, mogla dovesti do ratnih sukoba.

Podsetio je sve diplomatske službe koje će čitati ovaj dokument da "Kosovo nije izgubilo ni Prvi svetski rat ni Drugi svetski rat" i da su Kosovo i njegovi građani godinama stradali od "aparthejda Pašića, Rankovića i Miloševića i preživeli dva genocida 1945. i 1998-99. godine".

"Ako neko još uvek ima iluzije da se tako nešto može realizovati, tada suzavac koji ste videli pre nekoliko godina u kosovskom parlamentu više neće biti suzavac i neće više ostati u parlamentu, a verujem čak ni unutar granica Kosova“, naveo je između ostalog Beriša u objavi na Fejsbuku.

Miodrag iz Peći
27. April 2021.
Kosovski bašibozuk jeste izgubio prvi svetski rat a pogotovo drugi svetski rat kada je poražena kvisligška i fašistička velika Albanija i SS divizija Skender Beg prosuls kosti čak u Staljingrad a balisti Šaban Poluže i Memet Gradicu oreobučene u ženske odeće ubila moja majka u Drenici.
Čekaj, čekaj presude specijalnog suda za ratne zločine UQK pa ćeš biti manji od makovog zrna.
AL-X
27. April 2021.
Kosovo* nije ni postojalo za vreme prvog a ni drugog svetskog rata, niti će...
Mrki
27. April 2021.
Kako niste izgubili kada ste bili na strani fasista koji su dobili po nisu?
Ja
27. April 2021.
Taj vas genocid nikada nije nit bilo ili postoji niko nije video nit cuo to su vase lazi izmisljotine sto ste izmislili godinama decenijama sto se i vidi i do danas to je laz vasa izmisljotina samo da se otima deo srbije to se nece i nemozese dozvoliti kosovo je deo srpske teritorije u svojoj zemlji republike srbije !!!!!!!
Memo
29. April 2021.
Samo ti sanjaj jer Nike zabranjeno sanjati REPUBLIKE KOSOVO odavno je otishla svojim putem i della vam je baj baj srbendi !????
Lio
27. April 2021.
Bravo Berisha
Poslednji Janjičar
27. April 2021.
Gospodine Bekë Berisha ( Beke Beriša )

budućnost zemalja Zapadnog Balkana ( EX YU ) treba se bazirati na jednom kolektivnom iskrenom Pokajanju i Pomirenju zavađenh strana.

POSLE čega bi sve strane trebale da rade i prorade na blagostanju njihovih građana tj. onih koji su se našli ili zatekli na Vašim teritorijama.

Ovo zna biti veoma težak zadatak, obzirom da je prošlo celih dvadeset godina dok ljudima nedostaje puno toga, pogotovo onima koji su Manjina u zemljama Zapadnog Balkana a samim time i na Kosovu.

Ukoliko se špekulira o promenama granica, tada uz pomoć Gospode sa strane preselite sve one koji nisu ni Albanci ni Srbi, i uživajte i radujte se u čisto nacionalnim sredinama, jer tako ćete zaštiti sebe i ostale i Svet će Vas pamtiti sve Vas kao Humane.

Ukoliko se ne reše neke stvari do 2040, tada i Vi koji ste Većina u Vašim zemljama polako se pripremajte da postanete Manjina.

Na osnovu Vaše fotografije / slike , možemo zaključiti da ste osoba mlađe generacije, pa ukoliko Vi mlađi ne budete pametniji od starijih neka Vam je Bog u pomoći.
Hehehe
27. April 2021.
Hehehehe
Rado
27. April 2021.
Ha ha ha evo ga Ramusov potrcko
javio se .Kosovo je srce Srbije.
Jovan
27. April 2021.
Da ,niste izgubili nadu prvi ni drugi svetski rat i prvi ste sleteli na mesec?🤣🤣🤣🤣