Bitići: Neko je namerno dezinformisao ministarku Bajrami

Izedin Bitići
Izvor: Gazeta Express

Sekretar Ministarstva infrastrukture Izedin Bitići izjavio je da veruje da je neko želeo namerno da pogrešno informiše ministarku finansija Hikmete Bajrami, da je zvaničnik tog ministarstva bio presudan u izvršenju krađe od 2,1 miliona evra iz Trezora Kosova, prenosi Gazeta Ekspres.

"Ministarka Hikmete Bajrami sigurno bi bila pogrešno obaveštena da sada nema ove podatke iz našeg ministarstva, ali ko zna ko joj ih je dao. Sada ljudi, da bi uklonili odgovornost, takođe daju netačne informacije ministarki Bajrami", rekao je Bitići.

Dodao je da je zvaničnik koji je apostrofirao Bajrami i dalje zaposlen u Ministarstvu infrastrukture, ali da je premešten na novu funkciju u Mitrovici.

"Taj zvaničnik, Fadilj Fazljiu, je službenik za overu Ministarstva infrastrukture, a od 14. januara 2020. privremeno je premešten na mesto vršioca dužnosti šefa jedinice vozačke dozvole u ​​Mitrovici", istakao je Bitići.

Ja
27. Oktobar 2020.
Kod vas ni zakon ni narod nisu normalni sve je naopacki nezakonito lazno kriminalno nepoverljivio bezmisleni i nista nije dobro i zato su i ljudi tamo sve na glavacke tako je to kad se radi lazno neispravno diskriminirano i tamo nije nista normalno i to je istina !!!