Boš: EU ponovo pokazuje svoju nesposobnost u pogledu Kosova

Robert Boš.jpg
Izvor: Info.ks

Bivši holandski ambasador na Kosovu Robert Boš reagovao je povodom izjave visokog predstavnika Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja u vezi sa jučerašnjom akcijom na severu, prenosi Ekonomija onlajn.

Boš je rekao da EU još jednom pokazuje svoju "nesposobnost" u pogledu Kosova. Prema njegovim rečima, Borelj je trebalo da bude upoznat sa onim što se dešava na severu Kosova.

„EU je još jednom pokazala svoju nesposobnost u pogledu Kosova. Borelj je de facto, pozivao policiju da se ne bori protiv krijumčara, a da se potrudio da se upozna sa stvarnošću na severu Kosova, znao bi da severom upravljaju kriminalne grupe i da nikada nije prerano za borbu protiv njih. Trebalo bi tu akciju da pohvali", napisao je Boš na Fejsbuku, a prenosi Ekonomija onlajn.

Miodrag iz Peći
14. Oktobar 2021.
Pa u Holandiji se sasvim legalno puši kanabis a zabranjen je duvan. Kako je Kosovo * glavni snadbevač Holandije kanabisom sasvim je normalna briga Holanđana. Inače Holandija je pislednja kolonijalna sila i do sedamdesetih godina prošlog veka su u Južnoj Africi sprovodili najcrnji Aparhejd i Sevregaciju, znate ono: "Crncima i psima zabranjen ulaz"...
Da ne pričam o tome da je holandski general pio šampanjac sa generalom Mladićem zbog uspešne "Akcije" u Srebrenici... Da ne pričam više, pokrij te se ušima... U ostalom ko je orotiv vizne liberalizacije Kosovu*???