DSK: Ljumir Abdidžiku verovatno kandidat za gradonačelnika Prištine

Ljumir Abidžiku
Izvor: Reporteri

Članovi skupštine Demokratskog saveza Kosova u opštini Priština delili su fotografije Ljumira Abidžikua koji je među glavnim imenima koji se pominju za mesto gradonačelnika Prištine, prenosi Reporteri.

Na fotografijama se nalaze i natpisi koji nagoveštavaju da je Ljumir Abdidžiku možda kandidat DSK za gradonačelnika Prištine.

"Još ništa niste videli! Vratićemo se još jači! “, napisala je Ema Nikci-Redža, član skupštine DSK u Prištini,  i na društvenim mrežama podelila fotografiju Ljumira Abdidžikua iz novembra prošle godine na kojoj piše – „Veliki povratak DSK “.

"Iznad Prištine je samo nebo“, napisala je druga poslanica DSK Jeta Rafuna.

Abdidžiku je nakon parlamentarnih izbora zahvalio glasačima, posebno onima iz Prištine.

"Sad kad su objavljeni konačni rezultati, moram od srca da zahvalim svojim 29.565 birača. Ovo je drugi put da sam dobio takvu podršku. Učinili ste me jednim od kandidata sa najviše glasova u glavnom gradu, u mom gradu. Ovim ste mi, više nego ikad, jasno stavili do znanja pravac mog političkog angažmana“, napisao je tada Abdidžiku.

Demokratski savez Kosova još uvek nije javno objavio ime svog kandidata za gradonačelnika Prištine.

Zanimljivo je da je Ismet Bekiri rekao da je, ako stranka zatraži, spreman da se ponovo kandiduje za gradonačelnika Prištine.