Ðurić: Obradović lažljivac, izdejstvovali smo 18 povlačenja priznanja Kosova

Marko Đurić
Izvor: Kosovo Online

Potpredsednik SNS Marko Ðurić izjavio je danas da Boško Obradović godinama govori da Aleksandar Vučić samo što nije priznao nezavisnost Kosova, a za to vreme, ne samo da nismo priznali samoproglašeno Kosovo, već smo sprečili njegovo članstvo u brojnim međunarodnim organizacijama i izdejstvovali 18 povlačenja priznanja, prenosi Tanjug.

"U godinama za nama separatistička državotvorna građevina urušavala se upravo zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, a uporedo sa tim survavao se i Obradovićev politički kredibilitet, ako ga je uopšte ikada i imao", naveo je Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Obradović je lažljivac koji neosnovano štreca građane, upozoravajući na nepostojeće spletke i zavere, i ništa od onoga što je govorio nije se obistinilo.

"Posledica je to da čitava Srbija zna da laže čim zine, i da su svi svesni da je najveći intrigant na srpskoj političkoj sceni", naveo je Ðurić.

"Srbija predvođena predsednikom Vučićem nastaviće da se bori za svoje državne i nacionalne interese - iste one interese kojima su Obradovićevi koalicioni partneri tako rado i tako bagatelno trgovali", zaključio je Ðurić.