Hadžiu: Hoti i Hiseni su deo Tačijevih opasnih projekata

aljbuljena hadžiu
Izvor: Facebook

Bivša ministarka pravde Aljbulena Hadžiu kaže da pad Kurtijeve vlade jasno pokazuje da su premijer Avdulah Hoti i koordinator Skender Hiseni samo deo opasnih projekata kosovskog predsednika Hašima Tačija, prenosi Koha.

Hadžiu kaže da je sadašnja vlada samo radila na realizaciji zahteva Srbije, kao što je ukidanje mera reciprociteta, ali i odustajanje od članstva u međunarodnim organizacijama.

“Ovo su sve premise loših pregovora. U međuvremenu su održane neke sednice na kojima je Hoti dopustio da nema ni podršku ni platformu, niti je stvorio jedinstvo, a najmanje o čemu je govorio jesu teme razgovora u Briselu”, kaže Hadžiu i dodaje da pored tih tendencija i podmuklih poseta bez mandata i bez legitimiteta, “samo dovode Kosovo u poziciju da prihvati štetan sporazum”.

“Nelegalna vlada ne može postići sporazum jer nije dobila poverenje građana da predstavljaju Kosovo. Ova stvar je gotova. Oni mogu da putuju gde god žele, ali tamo neće naći potrebnu pomoć. Ne može biti odgovarajućeg dijaloga bez demokratskih izbora”, zaključila je Hadžiu.

Ljiljana
03. Avgust 2020.
Nemoze izbori svake nedelje Dok niste za dovoljno Svaka pojedunscna osoba.
To kosta.
UN rezoluciju je jasna vi ste provincia Rep Serbia.
Kő vas jevterao davtrcite I 2008 pre nego ste naucili da hodate. Trunite sada.