Haradinaj Stubla: Protiv mene se vodi prljava kampanja, istina će izaći na videlo

facebook
Izvor: facebook

Bivša ministarka spoljnih poslova i dijaspore Meljiza Haradinaj Stubla reagovala je nakon što joj je oduzet poslanički mandat, rekavši da nije uvažena građanska volja, a sve zbog, kako je dodala, "zločinačke šeme" koja je od samog početka bila usmerena protv nje.

"Režirani i sponzorisani snimak, objavljen pre nekoliko dana, koji su pseudo-portali protumačili prema željama svojih klijenata, a prema kojem je moj suprug navodno umešan u nelegalne radnje i razgovore , koji su preneseni u tom video zapisu, sadrži i više nego dovoljno i ubedljivih pokazateljia za loš pozorišni scenario sponzorske kriminalne bande koja predvodi ovu prljavu kampanju usmereno protv mene", napisala je Haradinaj Stubla na Fejsbuku.

Pozvala je glavnog prištinskog tužioca Kujtima Munišija da se izjasni o navodima da je umešan u aferu, s obzirom na to da njegovo ime spominju akteri pomenutog video snimka.

"Javljam se glavnom tužiocu Prištine, kojeg treća osoba na ovom javnom video snimku apostrofira u 25-om minutu, da izjavi da li postoji veza sa ovom osobom i ko je pomenuta osoba koja ga spominje", dodala je Haradinaj Stubla.

Poručila je i da pored "činjenica" koje su iznesene, istina će kad tad izaći na videlo, a prema njenim rečima ona će strpljivo sačekati da se to i dogodi.