Jevtić: Đurić uz podršku predsednika Vučića postavio temelje jedinstva Srba na KiM

Marko Đurić
Izvor: The Washington Diplomat

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić u razgovoru za Tanjug govoreći o današnjoj sednici Skupštini Srbije, naveo je da bi voleo da vidi jedinstvo među poslanicima kakvo "vlada među Srbima na KiM, a za koje je između ostalih zaslužan i aktuelan ambasador Srbije u SAD Marko Đurić".

Jevtić je naveo da ipak misli na osnovu onoga što je video vezano za ponašanje dela opozicije, da će i želeti da iskoriste taj važan trenutak za sticanje političkih poena.

"Ali, oni moraju da razumeju da to nije na štetu neke politike, već države Srbije...Voleo bih da vidim jedinstvo makar onaj nivo koji smo postigli mi na KiM za šta je zaslužen, između ostalih, i Đurić (ambasador Srbije u SAD) koji je postavio temelje uz punu podršku Aleksandra Vučića, bez koga to nije moglo da se desi, rekao je on i naglasio da su svi svedoci da ih je to jedinstvo održalo u teškim trenucima. Nažalost, kako je dodao, na osnovu onoga što se može čuti od pojedinih opozicionih političara, može se zaključiti da oni nisu razumeli šta to jedinstvo znači i da oni žele da celu situaciju iskoriste za nešto drugo", rekao je Jevtić.