Konjufca: Lokalni izbori da se odlože zbog pandemije

Gljauk Konjufca. jpg.jpg
Izvor: Klan Kosova

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca ocenio je sinoć da bi na osnovu pandemijske situacije lokalni izbori zakazani za 17. oktobar trebalo da budu odloženi, prenosi Kljan Kosova.

"Nije na meni, ali ako govorim svoje lično mišljenje, mislim da bi izbori morali da budu odloženi", rekao je Konjufca na T7.

Konjufca je dodao da je pitanje odlaganja izbora, ipak, nadležnost predsednice Kosova Vjose Osmani, a da ona odluku donosi na osnovu preporuke Nacionalnog instituta za javno zdravlje Kosova.

Kada je reč o predlozima da se predizborna kampanja skrati, on je rekao da kampanje ne bi trebalo ni da bude i da su mu se predlozi predsedsednika Demokratskog saveza Kosova Ljumira Abdidžikua i predsednika Demokratske partije Kosova Memljija Krasnićija u vezi sa kampanjom činili vrlo razumnim i da je sa njima potpuno saglasan.

Miodrag iz Peći
07. Septembar 2021.
Ne brine Samooredeljenje za narod i korona virus (jer da su brinuli na vreme bi nabavili vakcine a ne čekati donacije kao npr. norveške buđave a odbijati srpske) već što je narod shvatio da se Vjosa i Kurti više brinu da nabave oružje nego vakcine i respiratore. To narod zna i to vidi pa će ih kazniti na lokalnim izborima a ako izgube na lokalnim znajte blizu su i izbori za parlament i izbor za predsednika, verovatno 03. aprila 2022. kada i Srpski.
Resko
07. Septembar 2021.
Nema odlaganja izbora ni za jedan dan.To vi hocete brinete za izbore a ne za narod.180 gradjana je umrlo za 7 dana to je svetska katastrofa.Upste kao vlada niste brinuli za svoje gradjane.Sa koronom je sve gore i gore.Vi gubite tlo pod nogama i izgubicete izbore u vecini opstina a onda i parlamentarne gubite.Najbolje u ovu situaciju je odrzati izbore
ELi2N