Mitrović: Akcija Prištine ozbiljna, može doći do eskalacije sukoba

Željko Mitrović
Izvor: Pink

Direktor i vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović rekao je da se u najnovijoj provokaciji Prištini ne radi o tablicama ali da je ona sasvim ozbiljna. Kako je rekao u emisiji "Hit tvit" na Tv Pink, ako još jednom duge cevi uđu na Kosovo, šansa da dođe do eskalacije je moguća.

"Gledajući Vučićev govor, prvi put sam se smrz'o! To obraćanje se desilo u pauzi između dva sastanka, nesporno je potvrđena svaka njegova sumnja, a one su išle u tom pravcu da će se naći razlog za novi incident. Ovde se radi o beskonačnom licemerju tog dela međunarodne zajednice", rekao je Mitrović.

Kada se radi o dešavanjima poslednjih godina na prostoru KiM, Mitrović navodi da je tako oduvek bilo i da je, naspram svega što je dogovoreno, sve ostalo isto.

Govoreći o akciji besplatnog letovanja koja je po 15. put organizovana u njegovoj režiji, ima za cilj srećnije detinjstvo dece bez roditeljskog staranja.

"Sada ih ide oko 250, što je najveći broj do sada. Imamo 6 ustanova iz Srbije, a ostale su iz Beograda, ima ih 14 ukupno", rekao je on.