Muškoljaj: Samo Kosnet može da obezbedi 80 glasova za izbor predsednika Kosova

Imer Muškolaj
Izvor: Ekonomia Online

Politički analitičar Imer Muškoljaj rekao je da samo jedna osoba može da obezbedi 80 glasova koliko je potrebno za izbor predsednika, i da je to ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet, prenosi Ekonomija Onlajn.

Muškoljaj je upozorio da ni u prvom ni u drugom krugu glasanja nije obezbeđen potreban broj glasova za izbor predsednika Kosova.

Po njemu, samo američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet može da obezbedi 80 glasova u Skupštini Kosova.

Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet objavio je juče na Tviteru, neposredno pred održavanje sednice Skupštine Kosova za izbor predsednika da stav američke Vlade ostaje nepormenjen i pozvao poslanike da učestvuju u glasanju i obezbede kvorum.

"Stav američke vlade ostaje nepromenjen. Podržavamo glasanje u skupštini za predsednika. Pozivamo sve članove Skupštine da ispune svoje odgovornosti prema narodu Kosova učestvujući u glasanju i obezbeđivanju kvoruma“, napisao je Kosnet.

tosa
03. April 2021.
Ah, koje priznanje da tzv. Kosovo nije ni nezavsino, a jos manje da je drzava...
Lubarda
04. April 2021.
Zato je Srbija nezavisna od Rusije
Niko nesme da vas bije rekose rusi zato srpski narod tesko strada kroz istoriju od prvog svjetskog rata do nato bombardovanja zasto braca ne rekose njet čudno je to kako Srbi štite ruske interese na svoju štetu tužna li je srpska nezavisnost od rusije
Cmk
03. April 2021.
Tolko o samostalnosti ove teritorije 😂
Rado
03. April 2021.
Ha ha pa jeste vi drzava niste sami priznajete da nemozete da izabetete presednika i sada pozivate Kosneta da on obezbedi 80 glasova da bi bio izabran presednik.Sramota i velika bruka uvrk ste u problemima evo 20god. samo se vrtite u krug i uvek ste na pocetku.Time pokazujete da niste ni.posle 20god. sazreli za drzavu.Bruka i sramota za sve vas
mario marko del tintoreto
03. April 2021.
Kad god pomislis da ovi Albanci ne mogu da potonu dublje oni te demantuju...