Na putu za Tiranu, Kurti svratio da oda počast osnivačima Prizrenske lige

Kurti odao počast osnivačima Prizrenske lige
Izvor: Facebook

Na putu za Tiranu, gde će učestvovati na Samitu lidera Zapadnog Balkana, kosovski premijer Aljbin Kurti zaustavio se u Prizrenu, povodom 143. godišnjice Prizrenske lige i odao počast polaganjem cveća.

"Zaustavili smo se u Prizrenu kako bi odali počast osnivačima Lige, različitih političkih uvjerenja i religija koji su odlučili da se okupe kako bi zaštitili naciju i otadžbinu", naveo je Kurti u objavi na Fejsbuku.

 

Moi
10. Jun 2021.
Bravo Kurti
Miodrag iz Peći
10. Jun 2021.
Još jedan u nizu falcifikata. Možda su okupljeni bili različitih religija i političkih ubeđenja ali su svi bili Albanci i to ne obična raja već isključivo otomanske paše, age i begovi, suočeni sa gubitkom poseda u novom evropskom poretku.
Gringo
10. Jun 2021.
Albanci i neznaju drugo samo im je u glavu Prizrenska liga ujedinjenje sa Albanijom koji sanjaju 120 god a nema nista od toga to su samo prazne price radikalnih elemenata poput Jurtija Osmanijeve Haradinaja i ostale.Medjutim Albanski narod uvidja da id njih nema nista da to stalno ponavljaju pogotovo pred izbore i izigravaju neke patriote samo da bi sto duze opstali na vlasti.
Natodu je dosta laznog patriotizma narod trazi zaposlenje bolji zivot ali sa ovakvim radikalima Kosovo svakim danom sve vise tone u bedu i siromastvo.Kosivu su potrebni novi lideri ne nacionalisti i radikali koji ce da ekonomski ojacaju Kosovo a ne svakim danom na stotine mladih napustaju Kosovo jer nema nikakve perspektive jer vlada najveca korupcija i kriminal u Evropi od strane nedodirlhivih mocnih politicara.
Mali Mrav
10. Jun 2021.
Albanci su među malo naroda u Evropi koji se nisu djelili na Vjernoj Osnovi. Mogu vam reći da sam ponosan na svoj Narod. Da nije bilo prizrenske lige nebi bilo ni Albanaca.