Petković: Ko ste vi Đilasovci da delite moralne lekcije onima kojima je glava u torbi?

Petar Petković
Izvor: Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković oštro je reagovao na napade, kako kaže, Đilasovih portala i njegovih žutih satelita na predstavnike Srpske liste koji su na barikadama uz srpski narod sa Kosova. 

On ih je u objavi na Tviteru pitao gde su oni kada treba da se brani srpski narod na Kosovu. 

“Bruka i sramota Đilasovih portala i njegovih žutih satelita koji su se iz kruga dvojke drznuli da napadnu predstavnike Srpske liste koji danonoćno na barikadama dele sudbinu sa našim narodom na Kosovu i Metohiji. Gde ste vi ‘heroji’ kad treba da se brani naš narod u pokrajini?!“, upitao je Petković. 

On je uz taj tvit postavio objave sa Tvitera predsednika DS Zorana Lutovca i sajta Direktno, kao i izjavu lidera Pokreta Ljubav, vera, nada, Nemanje Šarovića.

“Кo ste vi Đilasovci da iz toplih stanova delite moralne lekcije onima kojima je svaki dan glava u torbi? Nikad nećete znati šta znači odbrana života! Junaci s Tvitera, samo vi radite svoj posao za koji dobijate sve pohvale Prištine. Naša Srpska lista je uz svoj srpski narod”, naveo je Petković.

Petković je postavio i fotografiju Srba iz Gračanice i Štrpca koji su došli na sever Kosova kao podrška srpskom narodu koji protestuje zbog uvođenja reciprociteta za registarske tablice.