Petković: Samo zajedno smo brana svima kojima smeta srpsko jedinstvo

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković
Izvor: Kancelarije za KiM

Jedino Srpska lista ima podršku zvaničnog Beograda, nudi novu energiju i dokazan tim, poručio je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

Srpska lista predala je danas CIK-u liste kandidata za gradonačelnike i odbornike za lokalne izbore 17. oktobra, a Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije tim povodom je na Fejsbuku napisao da se jedino Srpska lista srčano i iskreno bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

"Naša Srpska lista danas je predala listu kandidata za 11 gradonačelnika i odbornika! Među njima je čak šest novih kandidata, jer želimo da građanima ponudimo novu energiju i ideje, uz već uigran i dokazan tim! Jedino se Srpska lista srčano i iskreno bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji, jedino Srpska lista ima podršku zvaničnog Beograda i samo zajedno smo bedem i brana svima onima kojima smeta srpsko jedinstvo!", poručio je Petković.

 

Ja
14. Avgust 2021.
Jedinstvo se brani I cuva I to ce uvek ostati tako se to treba !!!!
Miodrag iz Peći
14. Avgust 2021.
Generalna proba albanskog kopiranja Srpske Liste je bila u Bujanovcu gde su Srbi uljuljkani navodnim dogovorom o pideli vlasti potpuno podbacili. Nikave reakcije SNS nije bilo, nije raspušten opštinski odbor, nisu smenjeni funkcioneri koji su dozvolili poraz.
Zato, se ne smete uljuljkivati. Svi na KiM znaju da ovo nisu samo lokalni izbori već predigra za vanredne izbore na proleće zajedno sa srpskim. Od kako je formirana Srpska Lista je napredovala aritmetičkom progresijom. Od 5-6.000 do čak 86.000 kada su bili republički izbori u Srbiji odnosno 50-60.000 na Kosovskim izborima. Sada je Srpska Lista na čvrstom četvrtom mestu. Za malo da eliminiše Alijansu što će se desiti na sledećim izborima.