Rakić: Ujedinjenje albanskih partija signal da nema mesta opuštanju

SL predaje liste CIK-u.jpg
Izvor: Kosovo Online

Najava albanskih partija da će ujedinjeni izaći na lokalne izbore u srpskim sredinama protiv Srpske liste, treba da bude jasan signal svim našim građanima da nema mesta opuštanju, poručio je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

On je to izjavio danas nakon što su predstavnici Srpske liste Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini predali kandidature za gradonačelnike u 11 opština i liste odborničkih kandidata za još 11 opština. Na lokalnim izborima koji su zakazani za 17. oktobar SL će ukupno učestvovati u 22 opštine.

"U ime Srpske liste upravo smo predali kandidaturu za gradonačelnike i odbornike na lokalnim izborima. Srpska lista imaće kandidate za gradonačelnike u jedanaest opština. Kada su odbornici u pitanju, Srpska lista imaće kandidate u još 11 opština, dakle ukupno u 22 opštine“, rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Na ovim izborima, kako je dodao, SL nastupa sa šest novih kandidata za gradonačelnike, a sa novim ljudima i novom energijom SL želi da nastavi borbu za bolji život naših građana, bez obzira na prepreke koje su pred njima.

"Najava albanskih partija da ujedinjeni idu protiv Srpske liste treba da bude jasan signal svim našim građanima da nema mesta opuštanju, da je svaki glas od izuzetnog značaja kako bi nastavili borbu za naš narod", poručio je Rakić.

Kandidati za gradonačelnike SL su: Milan Radojević u Severnoj Mitrovici, Zoran Todić u Leposaviću, Dragiša Milović u Zvečanu, Srđan Vulović u Zubinom Potoku, Ljiljana Šubarić u Gračanici, Dalibor Jevtić u Štrpcu, Božidar Dejanović u Klokotu, Dragan Petković u Partešu, Saša Milošević u Novom Brdu, Katarina Ristić Ilić u Ranilugu i Goran Dančetović u Obiliću.  


Dok je predsednik Srpske liste Goran Rakić davao izjavu srpskim medijima u Prištini, iz obližnjih lokala puštena je glasna muzika, a nekoliko osoba je rukama pokazivalo dvoglavog orla.

 

Ja
14. Avgust 2021.
Nikakvo pravo nemate I niko vom to pravo nije dao da se mesatr u tudjim stvarima ta srpska lista ostaje zauvek !!!
Miodrag iz Peći
14. Avgust 2021.
Ako vas neko kopira to znači da ste na dobrom putu.