Petronijević obišao radove na putu Belo Brdo-Ostraće, poručio da se nastavlja sa investicijama

Petronijević prilikom obilaska puta Belo Brdo - Ostraće
Izvor: Opština Leposavić

Radove na rekonstrukciji i asfaltiranju puta od Belog Brda ka selu Ostraće, a za koje su sredstva obezbeđena iz budžeta opštine Leposavić, danas je obišao član Privremenog organa te opštine Stevan Petronijević koji je meštanima poručio da će lokalna samouprava nastaviti sa ulaganjem u putnu infrastrukturu.

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici „Leposavić portal“, ovaj putni pravac je od velikog značaja za nekoliko potkopaoničkih sela.

Petronijević je ovom prilikom razgovarao sa meštanima o svakodnevnim problemima i mogućnostima za njihovo rešavanje, prenevši im poruku da će lokalna samouprava nastaviti sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i u budućem periodu. Čelnici opštine Leposavić poručuju da je jedan od prioritetnih zadataka lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Todićem briga o svakom čoveku, svakom seoskom domaćinstvu, kako bi meštanima obezbedili kvalitetnije uslove za život.

Sve to, ističu, ne bi bilo moguće bez pomoći i podrške Vlade Republike Srbije i Кancelarije za Kosovo i Metohiju.

Meštani potkopaoničkih sela koja su naslonjena na ovaj putni pravac izrazili su veliku zahvalnost rukovodstvu opštine i predsedniku Todiću što imaju razumevanja za njihove potrebe i što se radi na obezbeđivanju što boljih uslova za život i normalno funkcionisanje na ovim prostorima.