Rakić i Popović potpisali Memorandum o uređenju putne infrastrukture u Gračanici

Popović - Rakić
Izvor: Ministartsvo za zajednice i povratak

Memorandumom ”Izgradnja, rekonstrukcija, nasipanje i asfaltiranje lokalnih ulica u opštini Gračanica”  koji su danas potpisali ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Gračanica Srđan Popović, zvanično je započeta realizacija investicija u putnu infrastrukturu na teritoriji te opštine, saopšteno je iz Ministarstva za zajednice i povratak.

Ministar Rakić je projekat asfaltiranja i rekonstrukcije ulica podržao na predlog lokalne samouprave Gračanice.

”Opština Gračanica će nakon finalizovanja ovog projekta dobiti novu, bolju i uređeniju putnu infrastrukturu. Nastavljamo sa ulaganjima ne samo u rekonstrukciju puteva, već svega onoga što može da poboljša svakodnevno funkcionisanje građana i to su veoma dobre vesti. Naša je obaveza da o svim građanima brinemo na podjednak način, iskreno verujem da smo svime onime što smo do sada uradili pokazali da tu obavezu uspešno ispunjavamo”, kazao je ministar Rakić.

Istakao je da je Ministarstvo za zajednice i povratak potpuno posvećeno pružanju pomoći svim zajednicama.

Popović je kazao da je ovo najpraktičniji primer brige o stanovnicima Gračanice i da je najznačajnije to što će se realizacijom ovog projekta poboljšati uslovi života stanovnika opštine.

Rakić je opštinu Gračanica posetio aprila meseca i tom prilikom u razgovoru sa rukovodstvom opštine najavio ulaganja.