Selaković se u Njujorku sastao sa Boreljom i predstavnicima Zapadnog Balkana

Nikola Selaković
Izvor: Kosovo Online

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković je rano jutros u Njujorku, gde se održava Generalna skupština UN, prisustvovao sastanku predstavnika šefova delegacija Zapadnog Balkana sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Đuzepom Boreljom.

Radnoj večeri u Misiji EU pri UN u Njujorku, pored ministra Selakovića, prisustvovali su i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, premijer Albanije Edi Rama, predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić, kao i predsednica Kosova Vjosa Osmani.

Selaković će danas nastaviti sastanke s ministrima spoljnih poslova i zvaničnicima drugih država na marginama 76. zasedanja Generalne skupštine UN.

Ana
22. Septembar 2021.
Dosla i Vjosa u UN da predstavlja KM kao republiku nezavisnu i da moli druge drzave da priznajy KM posto su ne priznati od svih svetskih institucija..au koji blam.Dzabe Vjosa trosis pare i setas haljine nemas nista od toga i dzabe ti stoji ona policija na severu kad nemaju svrhu.Ko curke u magli blokirali ih i nemaju kud samo menjajy straze i ne znaju koga cuvaju :D