Simić: Poziv Dodika Srbima na Кosmetu imao odjek

Igor Simić
Izvor: Kosovo Online

Poziv srpskog člana Predsedništva BiH predsednika Milorada Dodika Srbima na Кosovu i Metohiji imao je odek i to se pokazalo kroz rezultate na ovim izborima, rekao je za RTRS potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

Dodao je da su izbori i ostvareni rezultati Srpske liste pokazali odlučnost srpskog naroda da opstane, ostane i nastavi borbu na Кosovu.

"Apsolutno u toj borbi nismo sami, zajedno sa nama je celokupni srpski narod, a pre svega predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ovo je pobeda i srpskog naroda preko Drine jer podsetiću vas, poziv predsednika Milorada Dodika Srbima na Кosovu i Metohiji imao je odjek i to se pokazalo kroz rezultate na ovim izborima", rekao je Simić.

Istakao je da takva politika vodi napred celokupni srpski narod, dodajući da samo slogom i jedinstvom mogu biti rešeni svi problemi.

Govoreći o izlaznosti na lokalnim izborima, istakao je da je bila neuporedivo veća u odnosu na albanske sredine što je, kaže, dokaz velikog poverenja srpskog naroda prema politici koju vodi Srpska lista i Aleksandar Vučić. Zahvalan je i na podršci iz Republike Srpske.