Srpska lista: Lažne optužbe o Vučiću i Srbiji nastale u PR službi Kurtija i Osmani

Srpska lista
Izvor: Radio Kontakt Plus

Lažna konstrukcija da Srpska lista, država Srbija ili čak predsednik Aleksandar Vučić imaju veze sa unapred dogovorenom tučom dve grupe momaka od kojih je jedan sin Nenada Rašića je skovana u dogovoru Aljbina Kurtija i kvazi opozicije u Beogradu okupljene oko Dragana Đilasa, i njegovih podrepaša Vuka Jeremića, Mlađana Đorđevića i ostalih, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Predstavnici Srpske liste smatraju da su, kada se uporede njihova saopštenja, očigledno nastala na istom mestu, u PR službi Aljbina Kurtija i Vjose Osmani.  

"Ono što je posebno degutantno da je više reakcije Đilasove ekipe izazvala tuča dečaka nego što je izazvalo stotine drugih napada na Srbe i srpsku decu čiji roditelji nisu političari bliski Aljbinu Kurtiju. Šta više, brigu o srpskoj deci sa Kosova i Metohije Đilas i Jeremić nisu pokazivali kada su ta deca sa svojim roditeljima proganjana u Martovskom pogromu 2004. godine", dodaje se u saopštenju.

Predstavnici Srpske ukazuju i na neoglašavanje, kako navode kvaziopozicionih lidera iz Beograda, povodom stradanja nevine srpske dece u Goraždevcu.

"Kako to da niko od kvazi opozicionih lidera iz Beograda, ili međunarodnih predstavnika nije slovo otkucao na godišnjicu stradanja nevine srpske dece u Goraždevcu, na reci Bistrici, zahtevajući da se odgovorni kazne, ali su ovih dana posebno ažurni, kao i kuhinja albanskih partija u Prištini da politički progone Vučića i Srpsku listu jer ne delimo političku viziju Đilasa i Rade Trajković da će Srbima biti bolje u nekoj  Velikoj Albaniji, na šta Srpska lista i srpski narod nikada neće pristati", rečeno je u saopštenju Srpske liste.

Tui
24. Februar 2021.
Bravo Kurti Osmani