Srpska lista: Tuča u kojoj je povređen Nikola Rašić nema veze s politikom

Kosova pres
Izvor: Kosovo pres

Svega par sati je bilo dovoljno da građani opštine Gračanica saznaju pravu istinu o tuči u kojoj je povređen Nikola Rašić, sin Nenada Rašića, koju nažalost još uvek ne saopštavaju iz Kosovske policije, navodi se u saopštenju iz Srpske liste.

"Zarad istine, svih građana, ali i zbog odgovora onima koji neistinama žele da unesu nemir među Srbe na Кosovu i Metohiji, želimo da obavestimo javnost da je Nikola Rašić povrede zadobio u tuči koja je bila unapred dogovorena i organizovana između dve grupe momaka, a među članovima jedne od tih grupa je bio i Nikola Rašić“, navodi se u saopštenju.

Ističe se da tuča kao i povrede koje je Nikola zadobio u tuči, nemaju veze sa politikom i Srpskom listom, ma koliko se Aljbin Кurti i Nenad Rašić trudili da tako predstave i steknu po koji politički poen, pokušavajući da uprljaju veličanstvenu pobedu srpskog naroda na izborima kroz iskazanu podršku Srpskoj listi.

"Srpska lista je više puta preko svojih predstavnika apelovala na građane da ostanu suzdržani i ne nasedaju na provokacije, jer smo svesni da poraženima ne odgovara mir, nažalost nismo verovali da je Rašić spreman na zloupotrebu sopstvenog deteta radi sticanja jeftinih političkih poena, ali to je već stvar njegove časti i karaktera“, naglašava se u saopštenju.

Ja
23. Februar 2021.
Ma kakva albanska policija tamo nemate nikakve istine tamo je svega laz u svemu lazu i svega rade illegalno sto je i istina !!!!!!
Assffg
23. Februar 2021.
Nema pravde na kosovu
Lio
23. Februar 2021.
Bravo policia kosova