Stefanović: Hvala Grenelu na održanoj lekciji Prištini o najvećem srpskom prazniku

Nebojša Stefanović
Izvor: Kosovo Online

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio je danas bivšem specijalnom izaslaniku SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardu Grenelu za čestitke koje je uputio Srbima povodom proslave Vidovdana, ali i za "lekciju Prištini o najvećem srpskom prazniku".

Selaković je na Tviteru napisao da Vljora Čitaku i Bedžet Pacoli pokušavaju da otmu Vidovdan, ali da je dobro što Srbija ne mora više sama da ih hvata u toj krađi.

"Naviknuti da žive od laži i na falsifikatima, Vljora Čitaku i Bedžet Pacoli pokušavaju da otmu i Vidovdan?! Dobro je što više ne mora samo Srbija da ih hvata u krađi", poručio je Stefanović na Tviteru.

Na jučerašnju čestitku Grenela, upućenu Srbima povodom Vidovdana, vrlo brzu su reagovali bivša kosovska ambasadorka u Vašingtonu Vljora Čitaku koja je rekla „da u Kosovskoj bici nije učestvovala srpska, već balkanska vojska“, dok je lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli poručio da to nije bila „srpska bitka, već bitka Balkanskog saveza protiv Osmanlija na Kosovu“.