Todić: Izgradnjom putne infrastrukture težimo ka boljim uslovima za život na selu

Zoran Todić.jpg
Izvor: Portal Leposavić

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima obišao je danas radove na rekonstrukciji i asfaltiranju putnog pravca u selu Majdevo, koji ovo selo povezuje sa putnim pravcem Leposavić - Stanuloviće, objavio je Portal Leposavić na svom Fejsbuk nalogu.

Sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena su iz opštinskog budžeta za 2021. godinu

Tom prilikom predsednik Todić je razgovarao sa meštanima ovog sela i istakao posvećenost lokalne samouprave u stvaranju boljih uslova za život svih stanovnika ove opštine.

"Kao što smo više puta do sada spomenuli maksimalno se trudimo da u skladu sa našim mogućnostima obezbedimo bolju putnu infrastrukturu za sve naše stanovnike. Naša opština ima veliki broj sela, od kojih su mnoga planinska i udaljena, predanim radom težimo ka tome da asfaltni put dođe do svakog sela i time bismo uspešno rešili višedecenijske probleme naših meštana. U saradnji sa državom Srbijom, Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju cilj nam je da stvorimo što kvalitetnije uslove meštanima opštine Leposavić koji žive na selu, sa ciljem razvoja naših sela i obezbeđivanju održivog ostanka i opstanka“, rekao je Todić.

Meštani sela Majdevo izrazili su veliku zahvalnost opštinskom rukovodstvu na realizaciji ovog, za njih veoma značajnog projekta koji je osnovni preduslov za dalji život, razvoj i opstanak ovog sela.

U prethodnom periodu asfaltirani su putni pravci u selu Beluće, deonica puta ka zaseoku Milosavljevići, kao i u selu Dren do zaseoka Dimitrijevići.